Arrangementer & events

Vi heter Gran og har naturlig nok vært ute et par vinternetter…

Grans Bryggeri ønsker å være et naturlig lokalt valg for store og små kulturarrangører i Vestfold. Som fylkets eneste bryggeri mener vi det er en viktig del av vårt ansvar til å bidra til at det blir liv i vårt nærområde! 

Velkommen til Grans Servering!

uteliv skogen copy

Vi tapper idag alt vårt fatøl på Key-Kegs (resirkulerbare engangs-fat), hvilket gir en lettere handling, langt høyere holdbarhet og kvalitetssikkerhet på ølet pluss lavere transportkostnader (ingen retur). Vi har mobile og fleksible tappesystemer for de fleste anledninger. Fra firmafester til større festivaler. Ingen kunde er for liten og (nesten) ingen er for stor. Ikke nøl med å kontakte oss om det er noe du lurer på!

ektefistVi kommer aldri til å bli størst, ikke en gang så veldig store, men det er vår klare målsetning å bli best: Best kvalitet, best priser og god service! Det skal lønne seg å være kunde hos oss! Bra folk fortjener EKTE VARE.
Idag er vi stolt og eksklusiv leverandør av drikkevarer til KURBADHAGEN i Sandefjord, Konsertkameratene, Verdensteateret, Dagros på Veierland og flere lokale puber, restauranter, hoteller og festivaler i Sandefjord og Vestfold.